Consult op afstand

Tijdens een telefonisch intakegesprek, neem ik gegevens op van het dier en de vragen die je aan je dier wilt stellen. Ook leg ik uit wat je wel en niet kunt verwachten en op welke termijn ik het consult kan inplannen (Dit is meestal binnen twee weken).

In het consult heb ik een gesprek met ‘jouw’ dier, waarbij ik jouw vragen stel en het dier ook gelegenheid geef om zelf te vertellen en zijn hart te luchten. Er zal altijd voldoende checkbare informatie naar voren komen zodat je zeker weet dat ik met jouw dier(en) heb gepraat. Ook kan ik je verzekeren dat je meer inzichten krijgt in de belevingswereld van je dier en zijn/haar behoeften. Ik kan alleen niet garanderen dat eventueel probleemgedrag (helemaal) over is.
Tijdens een consult kan het zijn dat een dier behoefte heeft aan een healing. Dat pas ik dan in. Mocht het nodig zijn dat het proces wordt ondersteund met (Bach)bloesemremedies of homeopathie, dan heb ik collega’s waarmee ik samenwerk.

Voor de terugkoppeling maken we een (telefonische) afspraak. Ik geef weer wat het dier mij heeft verteld en kijk samen met je (indien nodig) wat je kunt doen om de situatie te veranderen. Er kan dan ook gekeken worden of er een vervolgconsult nodig is of dat er behoefte is aan coaching van mens of dier. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur.

Het kan zijn dat er behoefte is aan nazorg, bijvoorbeeld door nog een of meerdere (korte) healingen te geven, of na een aantal dagen nog even contact te hebben met het dier. Afhankelijk van de reeds gebruikte tijd en de inschatting van de hoeveelheid nazorg, kan het binnen het consult vallen, of komen er kosten bij.

Na afloop van het consult krijg je de schriftelijke uitwerking gemaild, zodat je het in alle rust kunt nalezen.

Ik vind het prettig om ongeveer 10 dagen na het consult even te horen te krijgen hoe het gegaan is in de tussenliggende dagen. Indien nodig kan ik dan nog even contact zoeken.